ΛΑΡΝΑΚΑ: Άμεση καταχώρηση και καμπάνα σε 44χρονο μεθυσμένο οδηγό

ΛΑΡΝΑΚΑ: Άμεση καταχώρηση και καμπάνα σε 44χρονο μεθυσμένο οδηγό

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε την Τρίτη 20/8 σε πρόσωπο, ηλικίας 44 ετών, που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης, χρηματικό πρόστιμο ύψους 700 ευρώ, 6 βαθμούς ποινής και στέρηση άδειας για 45 μέρες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 44χρονος, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου στη Λάρνακα, ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της Τροχαίας και σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης η ένδειξη ήταν 112 μιλιγκράμ αντί 22 ενώ σε τελικό έλεγχο η ένδειξη ήταν 104 μλγμ.
 
Ο οδηγός συνελήφθη και η υπόθεση καταχωρήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο του επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 700 ευρώ, εκ των οποίων τα 150 να πληρωθούν άμεσα και τα υπόλοιπα σε 4 μηνιαίες δόσεις.
 
Το Δικαστήριο τού επέβαλε επίσης 6 βαθμούς ποινής και 45 μέρες στέρηση της άδειας, αρχίζοντας από την Τετάρτη 21/8 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE