Eτοιμάζονταν για «πόλεμο» δυο νεαροί στη Λάρνακα– Eφοδιάστηκαν από τα κατεχόμενα

Eτοιμάζονταν για «πόλεμο» δυο νεαροί  στη Λάρνακα– Eφοδιάστηκαν από τα κατεχόμενα

Λογάριασαν λάθος δυο νεαροί, οι οποίοι κλείνουν τα αυτιά στις προειδοποιήσεις της αστυνομίας για την χρήση κροτίδων.

Οι δυο νέοι 17 και 19 ετών συνελήφθησαν αργά το απόγευμα στο χωριό Πύλα, αφού μετά από έλεγχο που διενεργούσαν μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας στην περιοχή, εντοπίστηκε στην κατοχή τους μεγάλη ποσότητα κροτίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tothemaonline ο αριθμός ανέρχεται στις 900 κροτίδες, τουρκικής προέλευσης, που έφθασαν μέσω κατεχομένων.

Οι δυο νεαροί, φανατικοί του θανατηφόρου πασχαλινού εθίμου, οδηγήθηκαν στο ΤΑΕ Λάρνακας και αφού ανακρίθηκαν αφέθηκαν ελεύθεροι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ντουζαρίκ για συνάντηση ΠτΔ – Ερχιουμάν – Ετοιμότητα για διευρυμένη σύσκεψη υπό τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ

Ντουζαρίκ για συνάντηση ΠτΔ – Ερχιουμάν – Ετοιμότητα για διευρυμένη σύσκεψη υπό τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ

Για πρώτη φορά από την ανάληψη των καθηκόντων τους, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Ερχιουμάν, είχαν σήμερα μια επίσημη συνάντηση υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE