ΠΑΦΟΣ: Από φοιτητής παράνομος εργαζόμενος 23χρονος αλλοδαπός

ΠΑΦΟΣ: Από φοιτητής παράνομος εργαζόμενος 23χρονος αλλοδαπός

Υπόθεση παράνομης απασχόλησης και παράνομης εργοδότησης διερευνά η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 23χρονος από το Μπαγκλαντές συνελήφθη να εργάζεται σε εστιατόριο στις 19:25 την Τρίτη (20/08). Οπως διαφάνηκε βρίσκεται μόνιμα στην Κύπρο ως φοιτητής αλλά εργαζόταν χωρίς άδεια.

Ο 23χρονος συνελήφθη οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό , κατηγορήθηκε γραπτώς και απολύθηκε. Επίσης στην Αστυνομία κλήθηκε και ο εργοδότης του ο οποίος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE