Έξαλλη Κύπρια επώνυμη - 'Μαρτύρησαν πριν τη σφαγή στα σοκάκια' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έξαλλη Κύπρια επώνυμη - 'Μαρτύρησαν πριν τη σφαγή στα σοκάκια' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Λατρεύει τα ζώα η γνωστή Κύπρια. 

Ο λόγος για την Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει την αγάπη της για τα ζώα στα social media.

Αυτή τη φορά όμως συνέβη κάτι που την έκανε έξαλλη και η ίδια προσπαθεί να το αποτρέψει μέσα απο τον λογαριασμό της.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης (20/8), ζήτησε τη βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων, αφού το μεγαλύτερο πανηγύρι της Λέσβου, αυτό της Παναγίας της Μόσνας, βασανίζει ζώα, όπως αναφέρει η ίδια. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης γίνεται περιφορά του ταύρου στα σοκάκια, ο οποίος έπειτα σφάζεται δημόσια. Πέρυσι μάλιστα, θυσιάστηκαν δύο ταύροι μπροστά στα μάτια όλων.

Η ηθοποιός, θέλησε να καταγγείλει δημόσια αυτή την βάναυση πράξη και να παρακινήσει και άλλους συμπολίτες της να κάνουν το ίδιο, αφού η δημόσια σφαγή και η χρήση ζώου για θέαμα είναι παράνομα.

Τους ζήτησε λοιπόν να καλέσουν στο Αστυνομικό Τμήμα και να κάνουν κι εκείνοι με τη σειρά τους καταγγελία. 

 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE