ΛΑΡΝΑΚΑ: Δεν κατάφερε να διαφύγει 32χρονος στο αεροδρόμιο – Με κλεμμένο διαβατήριο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δεν κατάφερε να διαφύγει 32χρονος στο αεροδρόμιο – Με κλεμμένο διαβατήριο

Στη σύλληψη 32χρονου προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λάρνακας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστοπροσωπίας.

Ο 32χρονος, υπήκοος Τρίτης χώρας, παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας γύρω στις 7.00 το βράδυ της Τρίτης (20/08), με σκοπό να ταξιδέψει σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα.

Κατά το διαβατηριακό έλεγχο παρουσίασε σε μέλος της Αστυνομίας διαβατήριο Ευρωπαϊκής χώρας, ωστόσο από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι, το εν λόγω διαβατήριο είχε καταχωρηθεί τον Νοέμβριο, 2018, στο αρχείο κλοπιμαίων και απωλεσθέντων διαβατηρίων της Interpol και ότι ο 32χρονος δεν είναι ο νόμιμος κάτοχος του.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λάρνακας, ενώ ο 32χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Αν υπάρχει πολιτική βούληση, θα διαφανεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων»

Λετυμπιώτης: «Αν υπάρχει πολιτική βούληση, θα διαφανεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων»

Σήμερα, στις 10 το πρωί, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν,έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ νωρίς το απόγευμα αναμένεται να συναντηθεί με τον κατοχικό ηγέτη. Οι δύο αυτές συναντήσεις θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες, καθώς από την έκβασή τους θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το κατά πόσο η τριμερής συνάντηση της Τετάρτης θα έχει ουσιαστικό περιεχόμενο ή αν θα περιοριστεί σε μια διαδικαστικού χαρακτήρα ανταλλαγή απόψεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE