ΛΑΡΝΑΚΑ: Δεν κατάφερε να διαφύγει 32χρονος στο αεροδρόμιο – Με κλεμμένο διαβατήριο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δεν κατάφερε να διαφύγει 32χρονος στο αεροδρόμιο – Με κλεμμένο διαβατήριο

Στη σύλληψη 32χρονου προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λάρνακας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστοπροσωπίας.

Ο 32χρονος, υπήκοος Τρίτης χώρας, παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας γύρω στις 7.00 το βράδυ της Τρίτης (20/08), με σκοπό να ταξιδέψει σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα.

Κατά το διαβατηριακό έλεγχο παρουσίασε σε μέλος της Αστυνομίας διαβατήριο Ευρωπαϊκής χώρας, ωστόσο από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι, το εν λόγω διαβατήριο είχε καταχωρηθεί τον Νοέμβριο, 2018, στο αρχείο κλοπιμαίων και απωλεσθέντων διαβατηρίων της Interpol και ότι ο 32χρονος δεν είναι ο νόμιμος κάτοχος του.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λάρνακας, ενώ ο 32χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Προετοιμάζουμε τη συνάντηση 5+1» - Νέο τετ-α-τετ με ΠτΔ τέλος της εβδομάδας

Ολγκίν: «Προετοιμάζουμε τη συνάντηση 5+1» - Νέο τετ-α-τετ με ΠτΔ τέλος της εβδομάδας

Προετοιμάζουμε τη συνάντηση 5 συν 1 με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε τη Δευτέρα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντησή της στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, εκφράζοντας αισιοδοξία ότι οι προσπάθειες θα οδηγήσουν σε τέτοια συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE