ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠτΔ: 'Για τον Αντώνη με αγάπη΄- Η ανάρτηση Αναστασιάδη μετά την ανακοίνωση κάλυψης εξόδων θεραπείας του 22 μηνών αγοριού

ΠτΔ: 'Για τον Αντώνη με αγάπη΄- Η ανάρτηση Αναστασιάδη μετά την ανακοίνωση κάλυψης εξόδων θεραπείας του 22 μηνών αγοριού

Με δύο αναρτήσεις του στο Twitter, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη στην περιπέτεια υγείας του μικρού Αντώνη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. 

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, τα έξοδα για την θεραπεία του μικρού Αντώνη που διαγνώστηκε με τη νόσο Νωτιαία Μυική Ατροφία τύπου 1 (Spinal Muscular Atrophy), θα καλυφθούν εξ' ολοκλήρου από το κράτος, με την κίνηση αυτή του Υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου να μην αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. 

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης λίγο μετά την ανακοίνωση, προέβη σε δύο αναρτήσει στο Twitter , δείχνοντας την χαρά του για την ευχάριστη εξέλιξη αλλά και για να δώσει τις θερμές του ευχές στον μικρό Αντώνη και την οικογένεια του. 

"Χαίρομαι γιατί μετά από συνεννόηση με τον Υπουργό Υγείας και δικές του ενέργειες η δαπάνη για θεραπεία του μικρού Αντώνη μπορεί να καλυφθεί εξ` ολοκλήρου από το κράτος. Με τις πιο θερμές μου ευχές για γρήγορη ανάρρωση και δύναμη στην οικογένειά του θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που στη δύσκολη στιγμή αγκάλιασαν τον μικρό Αντώνη και τους γονείς του", έγραψε χαρακτηριστικά στην μία εκ των δύο αναρτήσεων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top