Χθες μόλις νύχτωσε τον ανέκοψαν! Οι κούτες στο αυτοκίνητο 19χρονου ήταν γεμάτες κροτίδες

Χθες μόλις νύχτωσε τον ανέκοψαν! Οι κούτες στο αυτοκίνητο 19χρονου ήταν γεμάτες κροτίδες

Εικοσιοκτώ κούτες με κροτίδες που μετέφεραν από την Πύλα τέσσερις Ελληνοκύπριοι, κατάσχεσαν χθες βράδυ μέλη της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 7.20 χθες το βράδυ μέλη της Δύναμης ανέκοψαν για έλεγχο σε δρόμο έξω από την Πύλα, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις Ελληνοκύπριοι, οι τρεις ηλικίας 17 χρόνων και ο τέταρτος 19 ετών από τη Λάρνακα και την επαρχία Αμμοχώστου.

Εντός του οχήματος εντοπίστηκαν 15 κούτες με κροτίδες FP3 και 13 κούτες κροτίδες Τorbil με συνολικά 820 κροτίδες.

Οι κροτίδες κατασχέθηκαν από την Αστυνομία ενώ οι τέσσερις νεαροί κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE