ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Παλεύουμε μόνοι μας για την κάρτα φιλάθλου – Αυτοί που πανηγυρίζουν, ας προβληματιστούν γιατί…»

«Παλεύουμε μόνοι μας για την κάρτα φιλάθλου – Αυτοί που πανηγυρίζουν, ας προβληματιστούν γιατί…»

Διαβάστε το αιχμηρό σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριου Πετεβίνου στον ΣΠΟΡ FM, για τους υπέρμαχους της κάρτας φιλάθλου που «πανηγυρίζουν» για την προσέλευση του κόσμου στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι με τον Άγιαξ.

Αναλυτικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήρθε και στήριξε την ομάδα. Την ίδια ώρα, αντιλαμβάνεστε ότι τα 14,200 εισιτήρια για πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στον Άγιαξ με κάρτα φιλάθλου, είναι ένα μεγάλο νούμερο.

Είναι όμως και μία επιβεβαίωσή της μείωσης που υπάρχει αυτή την στιγμή, με δεδομένη την εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου. Aυτοί που πανηγυρίζουν για τον χθεσινό αριθμό, να προβληματιστούν γιατί όλοι αυτοί οι οπαδοί, δεν ήρθαν σε κανένα αγώνα από τότε που εφαρμόστηκε η κάρτα.

Όταν θα έρθουν οι αγώνες πρωταθλήματος, κάποιοι θα καταλάβουν την πραγματικότητα για την εφαρμογή του νομού αυτού. Ακούγοντας το γεγονός ότι πέντε στάδια δεν έχουν αδειοδοτηθεί, αντιλαμβάνεστε το πως λειτουργούμε από την άποψη της νομοθεσίας και την άποψη την οργανωτική.

Αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά, ότι ως ΑΠΟΕΛ παίρνουμε 15 χιλιάδες κόσμο με κάρτα φιλάθλου, όμως είμαστε οι μόνοι που ασχολούμαστε με αυτό το μέτωπο και παλεύουμε μόνοι μας. Εμείς θα κοιτάξουμε αυτή την στιγμή την ομάδα μας και ας παλέψουν και άλλοι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Μονή Αββακούμ: Ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου για κατάθεση οι μοναχοί

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη



Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνει στις 10.30 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για την τελευταία συνάντηση-όπως τουλάχιστον γνωρίζουμε μέχρι στιγμής-με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top