Νεκρός ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Τζούνιορ Αγκόγκο- Ήταν μόλις 40 ετών

Νεκρός ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Τζούνιορ Αγκόγκο- Ήταν μόλις 40 ετών

Την τελευταία του πνοή σε Νοσοκομείο του Λονδίνου άφησε το πρωί της Πέμπτης 22/8 ο πρώην επιθετικός του Απόλλωνα Τζούνιορ Αγκόγκο.

O Γκανέζος με Βρετανικός διαβατήριο ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βρετανία ο  Αγκόγκο υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το 2015 το οποίο του προκάλεσε σημαντική βλάβη.

Ο 40χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιαίτερα αγαπητός από τους φίλους του Απόλλωνα, πέρασε από την Κύπρο την διετία 2009-2011 καταγράφοντας 24 συμμετοχές και σκοράροντας 6 γκολ με τα χρώματα των «γαλάζιων» της Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE