ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ρήτρα… «ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ» τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι»

Η ρήτρα… «ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ» τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι»

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από την Αγγλία, ο Τζακ Ρόντγουελ δεν κάνει πίσω στο να μπει ρήτρα στο συμβόλαιό του για ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ και της Τσάμπιονσιπ και η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό μπλοκάρει!

Αρνητική έκβαση έχει πάρει η περίπτωση απόκτησης του Τζακ Ρόντγουελ στον Παναθηναϊκό, καθώς πληροφορίες του SDNA από την Αγγλία αναφέρουν ότι παρά τη συμφωνία των δύο πλευρών στον οικονομικό τομέα, ο 28χρονος άσος δεν κάνει ούτε μισό βήμα πίσω στο θέμα της ρήτρας στο συμβόλαιο, «μπλοκάροντας» τη μεταγραφή του στο τριφύλλι.

Οι πιθανότητες υλοποίησης της απόκτησής του αυτή τη στιγμή είναι πολύ λίγες, παρότι η συγκεκριμένη μεταγραφή έχει περάσει από διάφορες διακυμάνσεις και θεωρητικά μπορεί να υπάρξει ανατροπή τις επόμενες ώρες.

Πρακτικά, ωστόσο, και μετά τις διαρκείς επαφές των δύο πλευρών τα τελευταία 24ωρα που είχαν ως κυρίαρχο ζητούμενο το θέμα της ρήτρας στο συμβόλαιό του αποκλειστικά για αγγλικές ομάδες, δεν προέκυψε σημείο επαφής και ως εκ τούτου θα αποτελεί έκπληξη να αλλάξουν τα δεδομένα.

Ο Ρόντγουελ έχει δώσει μεν το «οκ» όσον αφορά το συμβόλαιό του, αλλά εξακολουθεί να βλέπει ξεκάθαρα τον Παναθηναϊκό ως σκαλοπάτι διάρκειας… ενός χρόνου (εξ ου και η αρχική απαίτησή του για μονοετές συμβόλαιο, που στην πορεία των επαφών αποδέχτηκε να είναι διετές με την προϋπόθεση να εμπεριέχεται χαμηλή ρήτρα εξαγοράς για τις ομάδες της Πρέμιερ και της Τσάμπιονσιπ).

Ο Παναθηναϊκός αντιπρότεινε στον παίκτη να έχει ο ίδιος ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 25% σε περίπτωση μεταγραφής του σε άλλη ομάδα, πλην όμως ο Ρόντγουελ εμμένει στην αρχική του θέση περί ρήτρας.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top