Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας με τη Διοίκηση και μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης

Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας με τη Διοίκηση και μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης

Συνεχίζοντας τον κύκλο των συναντήσεων του με επικεφαλείς και μέλη των Αστυνομικών Διευθύνσεων, Τμημάτων, Μονάδων και Υπηρεσιών, ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 22/8 με τη διοίκηση και το προσωπικό της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΥΑ&Μ) στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Αρχηγείου Αστυνομίας.

 

Κατά τη συνάντηση, ο Αρχηγός Αστυνομίας συνεχάρη τα μέλη της ΥΑ&Μ για το αξιόλογο έργο που επιτελούν, αναφερόμενος παράλληλα στην πολυπλοκότητα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Τόνισε ιδιαίτερα το γεγονός ότι είναι οι πρώτοι αστυνομικοί τους οποίους αντικρίζουν οι τουρίστες που φθάνουν στη χώρα μας και πρέπει να αποτελούν πρότυπα συμπεριφοράς, εμφάνισης και επαγγελματισμού. Αναφέρθηκε επίσης στη σημαντικότητα της εν λόγω Υπηρεσίας, η οποία, όπως είπε, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στον εντοπισμό και σύλληψη των μελών κυκλωμάτων παράνομης διακίνησης και εκμετάλλευσης ανθρώπων, καθώς και στην  υποδοχή των προσφύγων.

Ακολούθησε συζήτηση με τα μέλη της Υπηρεσίας σε ένα εποικοδομητικό και θετικό κλίμα, όπου εκφράστηκαν διάφορες απόψεις, προβληματισμοί, αλλά και εισηγήσεις, με απώτερο σκοπό την όσο το δυνατό καλύτερη εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν: «Εποικοδομητικός» διάλογος, χωρίς επίτευξη συμφωνίας για εκεχειρία στην Ουκρανία

Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν: «Εποικοδομητικός» διάλογος, χωρίς επίτευξη συμφωνίας για εκεχειρία στην Ουκρανία

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, και ο Ρώσος ομόλογός του, Βλαντίμιρ Πούτιν, χαρακτήρισαν «εποικοδομητική» τη συνάντηση που είχαν στην Αλάσκα, παρότι δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για εκεχειρία στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE