ΕΛΛΑΔΑ: 5χρονο αγοράκι σε κρίσιμη κατάσταση σε θαλάσσια περιοχή της Χαλκιδικής

ΕΛΛΑΔΑ: 5χρονο αγοράκι σε κρίσιμη κατάσταση σε θαλάσσια περιοχή της Χαλκιδικής

Ένα αγόρι 5 ετών Σερβικής υπηκοότητας βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή Πευκοχώρι Χαλκιδικής σε κρίσιμη κατάσταση και με τη συνδρομή γιατρού ανέκτησε την καρδιακή του λειτουργία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Ενημερώθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, το οποίο με ασθενοφόρο μετέφερε τον 5χρονο αρχικά στα κέντρα υγείας Κασσάνδρας και Μουδανιών και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.