ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ότι πήγε να… ΚΤΙΣΕΙ, το ΧΑΛΑΣΕ μέσα σε ένα 15λεπτο

Ότι πήγε να… ΚΤΙΣΕΙ, το ΧΑΛΑΣΕ μέσα σε ένα 15λεπτο

Δύο πρόσωπα παρουσίασε ο Απόλλωνας στο «Philips Stadion» και έφυγε από το γήπεδο της Αϊντχόφεν με τη βαριά ήττα με 3-0, στα πλαίσια των πρώτων αναμετρήσεων του πλέι οφ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το καλό του το πρόσωπο ο Απόλλωνας το παρουσίασε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο στο «Philips Stadion».

Η Αϊντχόφεν προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο από την αρχή του παιχνιδιού, αλλά ο Απόλλωνας δεν μπήκε φοβισμένα, είχε καλά πατήματα και δεν άφησε αρκετούς διαδρόμους στους παίκτες της Ολλανδικής ομάδας για να φτιάχνουν επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Μολ.

Από την άλλη, οι παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή, στις κόντρα επιθέσεις, με γρήγορους παίκτες στα άκρα, είχε καλές στιγμές, με την καλύτερη ευκαρία αυτή στο 29ο λεπτό, με το σουτ του Γιαννιώτα από καλή θέση να διώχνει με το ένα πόδι ο πορτιέρο της Αϊντχόφεν.

Η ευκαιρία αυτή κάπως έδωσε το… στίγμα στην Ολλαδική ομάδα να πιέσει για τα καλά την άμυνα του Απόλλωνα, να δημιουργεί κάποιες προϋποθέσεις για γκολ, αλλά ως εκεί, το 0-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με κακό πρόσωπο μπήκε στο β΄ ημίχρονο ο Απόλλωνας. Μέσα σε 9 λεπτά η Αϊντχόφεν βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0. Στο 47ο λεπτό ο Ihattaren άνοιξε το σκορ, ενώ ο δείκτης ανέβηκε σε 2-0 στο 56ο λεπτό με το αριστοτεχνικό πλασέ του Gakpo.

Ο Απόλλωνας δεν έβρισκε λύσεις για να ψάξει κάποια αντίδραση στο παιχνίδι και η Αϊντχόφεν στο 61ο λεπτό με τον Dumfries έκανε το 3-0 κάνοντας τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολη για τη Λεμεσιανή ομάδα.

Οι δύο αλλαγές που έκανε μέσα σε 5 λεπτά ο Αυγουστή στη συνέχεια, βάζοντας Περέιρα και Παπουλή, προσπάθησαν να βελτιώσουν κάπως το πρόσωπο του Απόλλωνα, να φτιάχνει μία δυο καλές προϋποθέσεις, ευκαιρίες, αλλά μέχρι εκεί.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν στο 79΄ με το τετ α τετ του Παπουλή με τον Ζετ, αλλά το πλασέ του έδιωξε ο τερματοφύλακας της Αϊντχόφεν.

Στη συνέχεια ακολούθησαν αλλαγές και από την Αϊντχόφεν, όπου προς τα τελικά στάδια η Ολλανδική ομάδα είχε ευκαιρία και άλλο γκολ, αλλά το 3-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κουλμπάκοφ.

Η ρεβάνς την ερχόμενη Πέμπτη στο ΓΣΠ.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (Φαν Μπόμελ): Ζετ, Βίργκεφερ, Μπομγκάρντι, Μάλεν, Μπεργκβάιν, Γκουτιέρες, Ροσάριο, Γκάκπο (84΄ Χέντριξ), Ντάμφρις, Ιχατάρεν (81΄ Μήτρογλου), Μποσκάλι (90΄ Λάτο)

ΑΠΟΛΛΩΝ (Αυγουστή): Μολ, Πέδρο, Γιούστε, Κυριάκου, Αγκίρε, Σακέτι, Μάρκοβιτς, Γιαννιώτας (62΄ Περέιρα), Σαρδινέρο (67΄ Παπουλής), Γκακπέ (76΄ Πίττας), Ζελάγια

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μποσκάλι, Μάλεν – Σακέτι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top