ΛΑΡΝΑΚΑ: Προσπάθησε να ξεγελάσει τους αστυνομικούς 64χρονος στο αεροδρόμιο - Κατέληξε στο κελί

ΛΑΡΝΑΚΑ: Προσπάθησε να ξεγελάσει τους αστυνομικούς 64χρονος στο αεροδρόμιο - Κατέληξε στο κελί

Υπόθεση πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, διερευνά το ΤΑΕ Λαρνακάς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 7μ.μ. την Πέμπτη (22/08) , 64χρονος, παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με σκοπό να αναχωρήσει για το εξωτερικό.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο, παρουσίασε ένα διαβατήριο, για το οποίο εγέρθηκαν υποψίες ως προς τη γνησιότητά του.

Σε έλεγχο που έγινε στις αποσκευές του, εντοπίστηκε ακόμη ένα διαβατήριο (αυθεντικό) με τα στοιχεία του, καθώς επίσης και μια ταυτότητα, η οποία εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι πλαστή.

Το πιο πάνω πρόσωπο συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.