ΛΑΡΝΑΚΑ: Προσπάθησε να ξεγελάσει τους αστυνομικούς 64χρονος στο αεροδρόμιο - Κατέληξε στο κελί

ΛΑΡΝΑΚΑ: Προσπάθησε να ξεγελάσει τους αστυνομικούς 64χρονος στο αεροδρόμιο - Κατέληξε στο κελί

Υπόθεση πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, διερευνά το ΤΑΕ Λαρνακάς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 7μ.μ. την Πέμπτη (22/08) , 64χρονος, παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με σκοπό να αναχωρήσει για το εξωτερικό.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο, παρουσίασε ένα διαβατήριο, για το οποίο εγέρθηκαν υποψίες ως προς τη γνησιότητά του.

Σε έλεγχο που έγινε στις αποσκευές του, εντοπίστηκε ακόμη ένα διαβατήριο (αυθεντικό) με τα στοιχεία του, καθώς επίσης και μια ταυτότητα, η οποία εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι πλαστή.

Το πιο πάνω πρόσωπο συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE