ΛΑΡΝΑΚΑ: Προσπάθησε να ξεγελάσει τους αστυνομικούς 64χρονος στο αεροδρόμιο - Κατέληξε στο κελί

ΛΑΡΝΑΚΑ: Προσπάθησε να ξεγελάσει τους αστυνομικούς 64χρονος στο αεροδρόμιο - Κατέληξε στο κελί

Υπόθεση πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, διερευνά το ΤΑΕ Λαρνακάς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 7μ.μ. την Πέμπτη (22/08) , 64χρονος, παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με σκοπό να αναχωρήσει για το εξωτερικό.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο, παρουσίασε ένα διαβατήριο, για το οποίο εγέρθηκαν υποψίες ως προς τη γνησιότητά του.

Σε έλεγχο που έγινε στις αποσκευές του, εντοπίστηκε ακόμη ένα διαβατήριο (αυθεντικό) με τα στοιχεία του, καθώς επίσης και μια ταυτότητα, η οποία εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι πλαστή.

Το πιο πάνω πρόσωπο συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE