ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχει… ακόμα ΔΟΥΛΕΙΑ ο Κονναφής

Έχει… ακόμα ΔΟΥΛΕΙΑ ο Κονναφής

Υπάρχει απογοήτευση στον Απόλλωνα, για το… μέγεθος της ήττας από την Αιντχόφεν.

Αντιλαμβάνονται ότι πλέον η ομάδα θα πρέπει να επικεντρωθεί στον κύριο στόχο της, που είναι να παρουσιαστεί δυνατή και να κατακτήσει μετά από 14 χρόνια το πρωτάθλημα.

Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής Πέτρος Κονναφής, που έχει το γενικό πρόσταγμα στο χτίσιμο της ομάδας, ίσως να αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να κάμει κάποιες «διορθωτικές κινήσεις» στα τελευταία 24ωρα της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου.

Για τις επιλογές της άμυνας, μπορεί να γίνει συζήτηση. Ήρτε ο Μπεσάτ για πρώτη επιλογή στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά η απόφαση της τεχνικής ηγεσίας να μην τον χρησιμοποιήσει καθόλου στα τελευταία 4 παιχνίδια (χθες έμεινε εκτός αποστολής), μιλά από μόνη της.

Ο Αυγουστή επέλεξε να αρχίσει τον Χάμπο χθες σε ρόλο στόπερ (δέχεται κριτική από πολλούς), επειδή θεωρεί προφανώς ότι οι άλλες διαθέσιμες επιλογές για τον παρτενέρ του Γιούστε, δεν είναι τόσο αξιόπιστες.

Ίσως να περιμένουμε προσθήκη παίχτη για την άμυνα, με δεδομένη και την ψεσινή πληροφορία, ότι Βελγική ομάδα θέλει τον Ουεντραόγκο.

Πολλής κόσμος θέλει τον Ρομπέρζ πίσω στις κανονικές δραστηριότητες της ομάδας, ωστόσο από τη διοίκηση βγαίνει ξεκάθαρα, ότι δεν έχουν τέτοια πρόθεση. Τουλάχιστον μέχρι χθες, αυτή ήταν η πληροφόρηση.

Επιμένουμε ότι έχει να ακόμα μερικές… δουλειές να κάμει ο Πέτρος Κονναφής. Για να υπάρξει καλύτερη ισορροπία στις επιλογές του προπονητή για τη στελέχωση του ανασταλτικού μηχανισμού της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top