ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηρεμήστε ΛΙΓΟ βρε παιδιά με τον Σωφρόνη…

Ηρεμήστε ΛΙΓΟ βρε παιδιά με τον Σωφρόνη…

Κατέρρευσε για ένα τέταρτο ο Απόλλωνας στο γήπεδο της Αϊντχόφεν, με αποτέλεσμα να ηττηθεί το καθαρό 3-0 από τους Ολλανδούς. Μοιάζει λίγο «μαγική» εικόνα, για όσους είδαν τη συνάντηση, επειδή οι κυανόλευκοι στάθηκαν αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο…

Επίσης, μετά τα τρία γκολ των γηπεδούχων, είχαν δυο σπουδαίες ευκαιρίες με Φακούντο Περέιρα και Παπουλή, για να βάλουν ένα γκολ. Θα μετρίαζαν τις αρνητικές εντυπώσεις της ήττας.

Λειτούργησε αυτό που λέμε πολλές φορές, όταν παίζουν κυπριακές ομάδες απέναντι σε ομάδες πιο προηγμένων (ποδοσφαιρικά) χωρών. Ότι δεν πρέπει να χάνουν την αυτοσυγκέντρωση τους οι παίχτες, ούτε για ένα δευτερόλεπτο.

Πριν καν σφυρίξει για τελευταία φορά, ο ρέφερι της αναμέτρησης, «έσκασαν μύτη» στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μερικοί οπαδοί του Απόλλωνα που… έχουν ιδιαίτερη «αδυναμία» στον Σωφρόνη Αυγουστή.

Άρχισαν τα γνωστά, «Να σηκωθεί να φύγει… Γιατί βάζει τον Χάμπο στόπερ και τον χάνει από το κέντρο; Έπαιξε πολύ επιθετικά και το πλήρωσε», όπως και μερικά άλλα κουφά.

Είναι μια συγκεκριμένη μερίδα οπαδών των κυανολεύκων, που πλέον δείχνουν (ξεκάθαρη) εμπάθεια προς το πρόσωπο του 41χρονου τεχνικού.

Δεν είναι ο τέλειος κόουτς, αλλά καλό είναι να ηρεμήσουν λίγο και να του δείξουν περισσότερο σεβασμό. Αυτοί που τον πληρώνουν θεωρούν ότι πληρεί τις προϋποθέσεις για να κάθεται στον πάγκο της ομάδας.

Αν πίστευαν κάτι διαφορετικό, θα του έλεγαν με τη λήξη της περασμένης σεζόν, «σε ευχαριστούμε για όσα έδωσες, αλλά ψάχνουμε κάτι καλύτερο«. Ο ίδιος τους είχε ρίξει το γάντι, κάνοντας σχετικές δηλώσεις, μετά από ένα ματς πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top