ΠΑΦΟΣ: 37χρονος συνελήφθη για υπόθεση μέθης και πρόκλησης οχληρίας

ΠΑΦΟΣ: 37χρονος συνελήφθη για υπόθεση μέθης και πρόκλησης οχληρίας

Υπόθεση μέθης και πρόκλησης ανησυχίας, διερευνά η Αστυνομία Πάφου, η οποία προχώρησε στη σύλληψη 37χρονου στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 04:00 την Παρασκευή, μέλη της Τροχαίας Πάφου μετέβησαν σε περιοχή της Αγίου Αντωνίου για να επιληφθούν παραπόνου, που αφορούσε μεθυσμένο πρόσωπο.

Κατά την άφιξή τους, εντόπισαν έναν άντρα που προκαλούσε ανησυχία, φώναζε και είχε εμφανή συμπτώματα μέθης. Κλήθηκε να ηρεμήσει, ωστόσο, συνέχιζε να φωνάζει με αποτέλεσμα να συλληφθεί και τέθηκε υπό κράτηση.

Όπως διαφάνηκε, πρόκειται για αλλοδαπό ηλικίας 37 ετών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE