ΕΛΛΑΔΑ: Τραγωδία στην Καβάλα – 42χρονος σκότωσε μητέρα και γιο

ΕΛΛΑΔΑ: Τραγωδία στην Καβάλα – 42χρονος  σκότωσε μητέρα και γιο

Τραγωδία στη Χρυσούπολη της Καβάλας όπου άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε δύο γείτονές του για μία ασήμαντη αιτία την Πέμπτη 22/08

Ο 42χρονος σκότωσε εν ψυχρώ μια 67χρονη μητέρα και τον 42χρονο γιο της μετά από διαπληκτισμό για τη θέση στάθμευσης του φορτηγού του θύματός του.

Πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον γείτονα του όταν αυτός μπήκε στην αυλή του για την επίλυση του θέματος  και στην συνέχεια πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα και την μητέρα του.

Πηγή : CNN.GR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE