ΕΛΛΑΔΑ: Τραγωδία στην Καβάλα – 42χρονος σκότωσε μητέρα και γιο

ΕΛΛΑΔΑ: Τραγωδία στην Καβάλα – 42χρονος  σκότωσε μητέρα και γιο

Τραγωδία στη Χρυσούπολη της Καβάλας όπου άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε δύο γείτονές του για μία ασήμαντη αιτία την Πέμπτη 22/08

Ο 42χρονος σκότωσε εν ψυχρώ μια 67χρονη μητέρα και τον 42χρονο γιο της μετά από διαπληκτισμό για τη θέση στάθμευσης του φορτηγού του θύματός του.

Πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον γείτονα του όταν αυτός μπήκε στην αυλή του για την επίλυση του θέματος  και στην συνέχεια πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα και την μητέρα του.

Πηγή : CNN.GR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE