ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργασίες της Α.Η.Κ. σε κεντρικές Λεωφόρους της Λευκωσίας

Εργασίες της Α.Η.Κ. σε κεντρικές Λεωφόρους της Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων ΄Εργων Λευκωσίας, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων ανακοινώνει ότι, από την Κυριακή 25/8/2019 η ώρα 06:00π.μ. μέχρι τη Δευτέρα 2/9/2019 η ώρα 06:00π.μ., στη Λεωφόρο Γ. Παρασκευαϊδη  (πρώην Ακροπόλεως) στο Στρόβολο, στο ύψος της στάσης λεωφορείου έξω από το κατάστημα Marks and Spencer, θα εκτελούνται εργασίες Α.Η.Κ..

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το τμήμα της Λεωφόρου προς Λευκωσία την Κυριακή 25/8/2019 θα είναι κλειστό και στις δύο λωρίδες και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται διά μέσου του πλαγιόδρομου μπροστά από το κατάστημα Marks and Spencer. Από τη Δευτέρα, 26/8/2019 μέχρι και την Δευτέρα, 2/9/2019 θα είναι κλειστή η μία εκ των δύο λωρίδων και η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά στη μία λωρίδα καθώς και διά μέσου του πλαγιόδρομου, μπροστά από το κατάστημα Marks and Spencer.      

Επίσης, ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 25/8/2019 από η ώρα 6:00π.μ. μέχρι τη Δευτέρα 26/8/2019 ώρα 06:00μ.μ., στη Λεωφόρο Αθαλάσσας στο Στρόβολο, στο ύψος του καταστήματος McDonald΄s, θα εκτελούνται εργασίες της Α.Η.Κ..

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η μία λωρίδα της Λεωφόρου με κατεύθυνση προς την Λεωφόρο Γ. Παρασκευαϊδη (πρώην Ακροπόλεως) σε μήκος περίπου 150 μέτρων θα είναι κλειστή και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διά μέσου της άλλης λωρίδας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με τις προσωρινές οδικές σημάνσεις και τις υποδείξεις της Αστυνομίας

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top