ΕΛΛΑΔΑ – ΦΟΝΙΚΟ: Πατέρας δύο παιδιών το θύμα – Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

ΕΛΛΑΔΑ – ΦΟΝΙΚΟ: Πατέρας δύο παιδιών το θύμα – Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

Πατέρας δύο κοριτσιών ήταν το θύμα του διπλού φονικού που διαπράχθηκε στην Καβάλα την Πέμπτη 22/08. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο θύτης και το θύμα είχαν συχνά διαφωνίες για το σημείο στάθμευσης του φορτηγού, το οποίο είχε στην κατοχή του το θύμα.

Ο καβγάς ξεκίνησε όταν η μητέρα του 42χρονου βγήκε από το σπίτι της για να πετάξει τα σκουπίδια, εκεί όπου είχε έντονη λογομαχία με τον δράστη.

Ακολούθως ο 42χρονος μαζί με την μητέρα του  πήγαν στο σπίτι του δράστη, για να ζητήσουν εξηγήσεις και εκεί έγινε το φονικό. Ο δράστης πυροβόλησε πρώτα τον 42χρονο και στην συνέχεια την μητέρα του τραυματίζοντας τους θανάσιμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE