ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΔΗΛΩΣΗ Τιμούρ: «Στόχος ΞΑΝΑ το πρωτάθλημα» – Ο κόουτς που ξεχώρισε σε όλη την καριέρα του

ΔΗΛΩΣΗ Τιμούρ: «Στόχος ΞΑΝΑ το πρωτάθλημα» – Ο κόουτς που ξεχώρισε σε όλη την καριέρα του

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα της πατρίδας του, παραχώρησε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Αμμοχωστιανή ομάδα, στο νέο πρωτάθλημα που άρχισε σήμερα και σε αρκετά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα…

Αναλυτικά όσα είπε ο Γεωργιανός τεχνικός της «Κυρίας»:

«Έπαιξα στην Ανόρθωση κατά τη διάρκεια της καριέρας μου και έχω ασχοληθεί με αυτή την ομάδα, για περισσότερα από οκτώ χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είχα απομακρυνθεί από τον Κύπρο και δούλεψα στην Εθνική Γεωργίας, στην Ελλάδα και στη Ρωσία. Οι τελευταίες δέκα σεζόν ήταν πολύ δύσκολες για την Ανόρθωση και την τελευταία φορά που κέρδισε το πρωτάθλημα, ήταν μαζί μου και τώρα είμαι και πάλι εδώ.

Είναι δύσκολο να πω ποιος είναι ο στόχος μου φέτος, διότι κατά τη διάρκεια της πρώτης μου θητείας κερδίσαμε δύο πρωταθλήματα, Κύπελλα και καταφέραμε επίσης να παίξουμε σπουδαίο ποδόσφαιρο και στην Ευρώπη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, το οποίο είναι πολύ δύσκολο.

Ως ομάδα, ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε ξανά το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φτιάξουμε μία πολύ καλή ομάδα, για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μία καλή σεζόν».

Για τους προπονητές που έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην καριέρα του, είπε:

«Ήμουν τυχερός, γιατί συνεργάστηκα με πολλούς και εξαιρετικούς προπονητές σε Ευρώπη και Κύπρο. Μου έμαθαν πως να παίζω καλύτερα, αλλά και πως να κοουτσάρω.

Έπαιξα υπό τις οδηγίες του Άνχελ Ιορντανέσκου στην Κύπρο, του Κένι Νταλγκλίς στην Αγγλία, του Ρουντ Γκούλιτ και του Σερ Μπόμπι Ρόμπσον.

Ειδικά ο Σερ Μπόμπι Ρόμπσον, είχε ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο να επικοινωνεί με τους παίκτες και σου έδινε την ευκαιρία να εκφραστείς καλύτερα. Πάντα έπαιρνε το μάξιμουμ από τους παίκτες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top