ΤΡΟΧΑΙΟ - Α/ΔΡΟΜΟΣ: Προσωρινά κλειστή η αριστερή λωρίδα

ΤΡΟΧΑΙΟ - Α/ΔΡΟΜΟΣ: Προσωρινά κλειστή η αριστερή λωρίδα

Τροχαίο ατύχημα προκάλεσε το κλείσιμο λωρίδας στον αυτοκινητόδρομο. 

Προσωρινά κλειστή παραμένει η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας - Λεμεσού, στην περιοχή του κυκλικού κόμβου Καλού Χωριού, σε σημείο πριν από την έξοδο προς Κλαυδιά, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, λόγω τροχαίου ατυχήματος που συνέβη γύρω στις 7.10 το βράδυ της Παρασκευής, 23Αυγούστου.

Η τροχαία κυκλοφορία διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα πορείας του δρόμου.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο της σύγκρουσης για εξετάσεις, ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και παροχής βοήθειας προς το κοινό.

Λόγω του τροχαίου ατυχήματος ένα πρόσωπο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, προληπτικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς την Πάφο, αποκλειστικά στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE