Τσαμπούρης: «Όταν δέχεσαι δύο γκολ σε κομβικά σημεία, μοιραία δεν θα πάρεις βαθμούς»

Τσαμπούρης: «Όταν δέχεσαι δύο γκολ σε κομβικά σημεία, μοιραία δεν θα πάρεις βαθμούς»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο «Αμμόχωστος», για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της περιόδου 2019-2020, ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την Πάφο FC, ο ποδοσφαιριστής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Σάββας Τσαμπούρης.

Αναλυτικά:

«Όταν δέχεσαι δύο γκολ σε κομβικά σημεία του αγώνα, μοιραία δεν θα πάρεις βαθμούς. Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης στο δεύτερο τέρμα.

Κρίμα για την προσπάθεια που κάναμε και για τον κόσμο που ήρθε σήμερα. Πρέπει τώρα να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο τις επόμενες ημέρες και να πάμε για τη νίκη στην επόμενη αγωνιστική.

Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα σε μία ομάδα που αγαπώ. Θα ήθελα να συνδυαστεί με νίκη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι η επιστροφή μου, αλλά υπόσχομαι να δώσω τα πάντα στη συνέχεια για να χαρεί ο κόσμος της Νέα Σαλαμίνας και φέτος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.