ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πουρσαϊτίδης: «Εκεί που δείχναμε έτοιμοι να το γυρίσουμε, δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά»

Πουρσαϊτίδης: «Εκεί που δείχναμε έτοιμοι να το γυρίσουμε, δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «Αμμόχωστος», μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την Πάφο FC, ο προπονητής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Σάββας Πουρσαϊτίδης.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα ματς στο οποίο αρχίσαμε φανταστικά και χάσαμε κάποιες ευκαιρίες. Μετά η Πάφος ισορρόπησε, δεν σκοράραμε εμείς και δεχθήκαμε ένα γκολ στο 45΄.

Απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, ήταν πολύ δύσ̌κολο. Αλλάξαμε κάποια πράγματα μετά, ισοφαρίσαμε και εκεί που δείχναμε έτοιμοι να το γυρίσουμε, δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά.

Νιώθουμε απογοήτευση, ο κόσμος που ήρθε μας βοήθησε πολύ και έφυγε πικραμένος. Θα δουλέψουμε όμως ακόμη περισσότερο και θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Εύχομαι στο μέλλον όλοι να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη.

Θεωρώ ότι έχουμε φέρει ακόμη καλύτερους παίκτες φέτος και θα μας βοηθήσουν. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για συμπεράσματα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top