ΠΑΦΟΣ: Όχημα πολυτελείας 47χρονου «τυλίχθηκε» στις φλόγες - Φρουρείται η σκηνή

ΠΑΦΟΣ: Όχημα πολυτελείας 47χρονου «τυλίχθηκε» στις φλόγες - Φρουρείται η σκηνή

Εκτεταμένες ζημιές υπέστη αυτοκίνητο πολυτελείας αξίας 20.000 ευρώ από φωτιά που εκδηλώθηκε σ’ αυτό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 22:45 το βράδυ της Παρασκευής (23/8), έγινε αντιληπτή πυρκαγιά σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 47χρονου το οποίο ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό χωράφι στην Πάφο.

Στην σκηνή έσπευσαν μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της Αστυνομίας και η πυρκαγιά κατασβέστηκε άμεσα.

Από την φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στο όχημα ωστόσο η αξία των ζημιών δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Η σκηνή φρουρείται και το Σάββατο το πρωί θα γίνουν εξετάσεις από μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας για να διαπιστωθούν τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE