ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος
Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 22:45 το βράδυ της Παρασκευής (23/8), έγινε αντιληπτή πυρκαγιά σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 47χρονου το οποίο ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό χωράφι στην Πάφο.
Στην σκηνή έσπευσαν μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της Αστυνομίας και η πυρκαγιά κατασβέστηκε άμεσα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Χοροεσπερίδα κατέληξε με ασθενοφόρα– 29χρονος παρέσυρε δύο πεζούς με το όχημά του
Από την φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στο όχημα ωστόσο η αξία των ζημιών δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.
Η σκηνή φρουρείται και το Σάββατο το πρωί θα γίνουν εξετάσεις από μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας για να διαπιστωθούν τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς.
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις