ΚΥΠΡΟΣ: Διαμαρτυρία Κόμματος για τα ζώα για την παραλία της Λάρας – Τοξέυτρας

ΚΥΠΡΟΣ: Διαμαρτυρία Κόμματος για τα ζώα για την παραλία της Λάρας – Τοξέυτρας

Το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου, σε ανακοίνωσή του καταδικάζει τις οποιεσδήποτε ενέργειες ή  και αποφάσεις που πλήττουν την προστασία της ωοτοκίας της χελώνας και προγραμματίζει σχετική διαμαρτυρία.

Καλεί το κράτος και τα ανάλογα τμήματα του να ενεργήσουν πλέον τάχιστα για να αναχαιτίσουν την λαίλαπα των παραβάσεων, που μεταξύ αυτών περιλαμβάνουν τρακτέρ που οργώνει την παραλία Καρέτα Καρέτα στο Κίτι, στις θαλασσινές σπηλιές στην Πέγεια, στην Αργάκα και «τσαμπουκάδες και απαιτήσεις για θυματοποιήση της χελώνας όπου και πάλι προβάλλεται και εδώ ίσως το οικονομικό και οι οικονομικές απαιτήσεις».
 
Απέναντι στη διαμαρτυρία των κατοίκων της Ίνιας, το κόμμα οργανώνει αντι-διαμαρτυρία την 1η Σεπτεμβρίου. Όπως αναφέρεται «ενώ εσείς θα διαμαρτύρεστε για τα 5 ή 10 ευρώ (ομπρέλες και κρεβατάκια) εμείς θα είμαστε εκεί για να διαμαρτυρηθούμε για τα αυτονόητα και να υπερασπιστούμε τις χελώνες και το ιερό δικαίωμα της ωοτοκίας».
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι των συνομιλιών οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη -Το έγγραφο των συγκλίσεων και το στοίχημα της σημερινής συνάντησης με τον Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Στο τραπέζι των συνομιλιών οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη -Το έγγραφο των συγκλίσεων και το στοίχημα της σημερινής συνάντησης με τον Ερχιουρμάν

Στις 15:30 το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν, συναντώνται υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σε μια νέα προσπάθεια να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις, για ουσιαστική πρόοδο στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE