ΚΥΠΡΟΣ: Διαμαρτυρία Κόμματος για τα ζώα για την παραλία της Λάρας – Τοξέυτρας

ΚΥΠΡΟΣ: Διαμαρτυρία Κόμματος για τα ζώα για την παραλία της Λάρας – Τοξέυτρας

Το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου, σε ανακοίνωσή του καταδικάζει τις οποιεσδήποτε ενέργειες ή  και αποφάσεις που πλήττουν την προστασία της ωοτοκίας της χελώνας και προγραμματίζει σχετική διαμαρτυρία.

Καλεί το κράτος και τα ανάλογα τμήματα του να ενεργήσουν πλέον τάχιστα για να αναχαιτίσουν την λαίλαπα των παραβάσεων, που μεταξύ αυτών περιλαμβάνουν τρακτέρ που οργώνει την παραλία Καρέτα Καρέτα στο Κίτι, στις θαλασσινές σπηλιές στην Πέγεια, στην Αργάκα και «τσαμπουκάδες και απαιτήσεις για θυματοποιήση της χελώνας όπου και πάλι προβάλλεται και εδώ ίσως το οικονομικό και οι οικονομικές απαιτήσεις».
 
Απέναντι στη διαμαρτυρία των κατοίκων της Ίνιας, το κόμμα οργανώνει αντι-διαμαρτυρία την 1η Σεπτεμβρίου. Όπως αναφέρεται «ενώ εσείς θα διαμαρτύρεστε για τα 5 ή 10 ευρώ (ομπρέλες και κρεβατάκια) εμείς θα είμαστε εκεί για να διαμαρτυρηθούμε για τα αυτονόητα και να υπερασπιστούμε τις χελώνες και το ιερό δικαίωμα της ωοτοκίας».
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE