Πιο ΚΟΝΤΑ στην Ομόνοια ο Ρομπέρζ! Τι ΛΕΕΙ ο ίδιος…

Πιο ΚΟΝΤΑ στην Ομόνοια ο Ρομπέρζ! Τι ΛΕΕΙ ο ίδιος…

Μπαράζ πληροφοριών υπάρχει εδώ και μέρες ότι κάτι κινείται γύρω από το μέλλον του Βαλεντίν Ρομπέρζ και ότι είναι σε επαφές Απόλλωνας και Ομόνοια.

Πάντως, κάποιες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, Απόλλων και Ομόνοιας, είχαν γίνει αρχές της βδομάδας, αλλά η πλευρά των κυανολεύκων της Λεμεσού δεν ήταν ικανοποιημένη από την προσφορά των τριφυλλοφόρων.

Όσο πλησιάζουμε στο φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου, ίσως ρίξουν τις απαιτήσεις τους οι κυανόλευκοι.  Η… μπάλα είναι από τη μία στον Νίκο Κίρζη και από την άλλη στον Σταύρο Παπασταύρου.

Παρότι, υπάρχει ανάγκη για σέντερ μπακ στη δική τους ομάδα, επί της παρούσης, δεν προτίθενται να καλέσουν τον παίκτη πίσω στις κανονικές δραστηριότητες της ομάδας.

Ο παίκτης πάντως, όπως μαθαίνουμε, δεν έχει πρόβλημα να παραμείνει στους κυανόλευκους.

Ρεπορτάζ: Πόλυς Χαραλάμπους

Επιμέλεια: Σάββας Νεοκλέους

Διαβάστε επίσης: 

Παραμένει στη λίστα του «τριφυλλιού» ο Ρομπέρζ – Και άλλα ονόματα στα υπόψη

Παιχνίδι θα ΚΑΜΕΙ ο πρόεδρος για τον Ρομπέρζ! Τι σκέφτεται…

Αν ΨΗΣΟΥΝ τον πρόεδρο…

H MONAΞΙΑ του Βαλεντίν…

ΚΙΝΗΣΗ που λέει ότι έκανε ο Ρομπέρζ και αφορά το μέλλον του….

«ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ» ή θέλει (ΑΚΟΜΑ) ο Λάρκου τον Βαλεντίν;

Ο Koνναφής τι ΛΕΕΙ για Ρομπέρζ…

Ιδέα δεν ΕΧΕΙ ο Ρομπέρζ για τα περί Ομόνοιας…

Τα ΜΑΚΡΑ – ΚΟΝΤΑ για τον Ρομπέρζ… Βάζει τα ΠΡΑΣΙΝΑ;

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE