ΕΛΛΑΔΑ: Αγνοούνται δύτες στην Κάρπαθο

ΕΛΛΑΔΑ: Αγνοούνται δύτες στην Κάρπαθο

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες του λιμενικού σώματος, δυτικά της Καρπάθου για τον εντοπισμό δύο δυτών το Σάββατο 24/8. 

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα, οι δύτες 60 και 35 ετών, αγνοούνται από το μεσημέρι του Σαββάτου σε θαλάσσια περιοχή δυτικά του νησιού, κοντά στο Σώκαστρο Καρπάθου, όπου είχαν μεταβεί για υποβρύχια κατάδυση. 

Οι δύο αγνοούμενοι είναι ένας Τσέχος κι ένας Ιρανός. Μαζί τους είχε πάει κι ένας άλλος Τσέχος υπήκοος, ο οποίος όταν διαπίστωσε ότι οι φίλοι του δεν εμφανίζονταν, ειδοποίησε τις αρχές.

Στις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη συμμετέχουν ένα πλωτό του λιμενικού, παραπλέοντα σκάφη, καθώς και ομάδα ιδιωτών δυτών. Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή είναι καλές.  



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE