ΛΕΜΕΣΟΣ: Έξι τραυματίες, οι δύο κρίσιμα, από το πολύ σοβαρό τροχαίο- Επιχειρούσε προσπέραση

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έξι τραυματίες, οι δύο κρίσιμα, από το πολύ σοβαρό τροχαίο- Επιχειρούσε προσπέραση

Πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 24/8 στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες όχημα το οποίο επιχειρούσε προσπέραση μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο ενώ στο δυστύχημα ενεπλάκησαν συνολικά πέντε αυτοκίνητα.

Αμέσως στο σημείο κλήθηκαν Αστυνομία και Πυροσβεστική καθώς τραυματίες εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια ενώ στην περιοχή έφτασαν και ασθενοφόρο τα οποία μετέφεραν τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Η αρχική ενημέρωση κάνει λόγο για έξι συνολικά τραυματίες, οι δύο από τους οποίους μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο σε σοβαρή και εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Στο δρόμο βρίσκεται η Αστυνομία μέλη της οποίας διερευνούν τα αίτιου του νέου πολύ σοβαρού τροχαίου.

 

(φωτογραφία αρχείου)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε τροχιά έντασης: Διαφωνίες με Ολγκίν, εσωτερικές αντιδράσεις και μηνύματα προς τον ΟΗΕ

Κυπριακό σε τροχιά έντασης: Διαφωνίες με Ολγκίν, εσωτερικές αντιδράσεις και μηνύματα προς τον ΟΗΕ

Νέα πολιτική κινητικότητα και έντονες αντιδράσεις εξακολουθεί να προκαλεί  το άρθρο γνώμης της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, το οποίο αναφέρεται στην ανάγκη προόδου στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) και αφήνει να εννοηθεί ότι χωρίς απτά βήματα δεν μπορεί να υπάρξει ουσιαστική συνέχεια στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE