ΠΑΦΟΣ: Το πεζούνι στο αεροδρόμιο που τράβηξε τα βλέμματα των παρευρισκόμενων – VIDEO

ΠΑΦΟΣ: Το πεζούνι στο αεροδρόμιο που τράβηξε τα βλέμματα των παρευρισκόμενων – VIDEO

Σίγουρα είναι από τα τελευταία πράγματα που θα περίμενε κανείς να δει σε αεροδρόμιο.

Κι όμως, στο Αεροδρόμιο Πάφου θεάθηκε εντός του ένα πεζούνι το οποίο μάλιστα κάθισε στο μηχάνημα των αποσκευών και απολάμβανε την «βόλτα» του.

Παρευρισκόμενος, κατάφερε να βιντεογραφήσει αυτή τη στιγμή με αποτέλεσμα το σχετικό απόσπασμα να έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, και συγκεκριμένα σε γνωστή ομάδα του Facebook, έχοντας γίνει viral.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE