ΕΛΛΑΔΑ- ΤΡΟΧΑΙΟ: «Έσβησε» 16χρονος μπροστά στα μάτια της μητέρας του - Τραυματισμένος ο αδελφός του

ΕΛΛΑΔΑ- ΤΡΟΧΑΙΟ: «Έσβησε» 16χρονος μπροστά στα μάτια της μητέρας του - Τραυματισμένος ο αδελφός του

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή (25/8) στην οδό Εγνατία λίγο μετά τα διόδια της Μουσθένης στο ρεύμα προς Καβάλα.

Όπως αναφέρουν τα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω στη διαχωριστική νησίδα του δρόμου.

Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, από την πρόσκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 16χρονος επιβάτης του οχήματος, ενώ σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καβάλας ο 18χρονος αδερφός του.

Ελαφρά τραυματισμένοι βγήκαν από το όχημα η 39χρονη οδηγός και μητέρα των παιδιών, καθώς και ένας ακόμα 36χρονος, επιβάτης του αυτοκινήτου.

Τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Καβάλας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πική: Το διπλωματικό παράθυρο για το Κυπριακό πρέπει να αξιοποιηθεί

Πική: Το διπλωματικό παράθυρο για το Κυπριακό πρέπει να αξιοποιηθεί

Η Κυπριακή Δημοκρατία στηρίζει την ενισχυμένη προσπάθεια του ΓΓ των ΗΕ, επενδύει στο αυξημένο ενδιαφέρον της ΕΕ και θεωρεί σημαντικό τον διορισμό του ειδικού εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Κυπριακό, δήλωσε η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Ειρήνη Πική, σημειώνοντας παράλληλα ότι το υφιστάμενο διπλωματικό παράθυρο πρέπει να αξιοποιηθεί με ενότητα, σοβαρότητα και εθνική αυτοπεποίθηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE