ΕΛΛΑΔΑ- ΤΡΟΧΑΙΟ: «Έσβησε» 16χρονος μπροστά στα μάτια της μητέρας του - Τραυματισμένος ο αδελφός του

ΕΛΛΑΔΑ- ΤΡΟΧΑΙΟ: «Έσβησε» 16χρονος μπροστά στα μάτια της μητέρας του - Τραυματισμένος ο αδελφός του

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή (25/8) στην οδό Εγνατία λίγο μετά τα διόδια της Μουσθένης στο ρεύμα προς Καβάλα.

Όπως αναφέρουν τα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω στη διαχωριστική νησίδα του δρόμου.

Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, από την πρόσκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 16χρονος επιβάτης του οχήματος, ενώ σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καβάλας ο 18χρονος αδερφός του.

Ελαφρά τραυματισμένοι βγήκαν από το όχημα η 39χρονη οδηγός και μητέρα των παιδιών, καθώς και ένας ακόμα 36χρονος, επιβάτης του αυτοκινήτου.

Τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Καβάλας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE