ΕΛΛΑΔΑ- ΤΡΟΧΑΙΟ: «Έσβησε» 16χρονος μπροστά στα μάτια της μητέρας του - Τραυματισμένος ο αδελφός του

ΕΛΛΑΔΑ- ΤΡΟΧΑΙΟ: «Έσβησε» 16χρονος μπροστά στα μάτια της μητέρας του - Τραυματισμένος ο αδελφός του

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή (25/8) στην οδό Εγνατία λίγο μετά τα διόδια της Μουσθένης στο ρεύμα προς Καβάλα.

Όπως αναφέρουν τα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω στη διαχωριστική νησίδα του δρόμου.

Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, από την πρόσκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 16χρονος επιβάτης του οχήματος, ενώ σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καβάλας ο 18χρονος αδερφός του.

Ελαφρά τραυματισμένοι βγήκαν από το όχημα η 39χρονη οδηγός και μητέρα των παιδιών, καθώς και ένας ακόμα 36χρονος, επιβάτης του αυτοκινήτου.

Τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Καβάλας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.