ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες από την νεκροτομή – Η αιτία θανάτου του άτυχου Κώστα Πέτρου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες  από την νεκροτομή – Η αιτία θανάτου του άτυχου Κώστα Πέτρου

Επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες της Αστυνομίας, μετά τις εξετάσεις που είχαν διενεργήσει για τον τρόπο που σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο, στον δρόμο προς την Λάνια, την Κυριακή (25/08).

Η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 71χρονου Κώστα Πέτρου, έχει ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 12:00 το πρωί της Δευτέρας (26/08) και κατέδειξε ότι οφείλεται σε αιφνίδιο θάνατο, αφού υπέστη έμφραγμα επί παλαιού εδάφους την ώρα που οδηγούσε το όχημα του.

Υπενθυμίζουμε, ότι σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, αναφέραμε ότι η Τροχαία Λεμεσού μετά από εξετάσεις στην σκηνή αλλά και μαρτυρίες που εξασφάλισε, διαπίστωσε ότι ο οδηγός είχε χάσει τις αισθήσεις του πριν καταλήξει το όχημα του στον γκρεμό.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 15:45 (25/08), ενώ συνεπιβάτης βρισκόταν η 84χρονη σύζυγος του άτυχου 71χρονου, η οποία μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Η 84χρονη υπέστη κάταγμα στέρνου και νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα σε σοβαρή κατάσταση.

Γεωργία Παππούτα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE