ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες από την νεκροτομή – Η αιτία θανάτου του άτυχου Κώστα Πέτρου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες  από την νεκροτομή – Η αιτία θανάτου του άτυχου Κώστα Πέτρου

Επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες της Αστυνομίας, μετά τις εξετάσεις που είχαν διενεργήσει για τον τρόπο που σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο, στον δρόμο προς την Λάνια, την Κυριακή (25/08).

Η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 71χρονου Κώστα Πέτρου, έχει ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 12:00 το πρωί της Δευτέρας (26/08) και κατέδειξε ότι οφείλεται σε αιφνίδιο θάνατο, αφού υπέστη έμφραγμα επί παλαιού εδάφους την ώρα που οδηγούσε το όχημα του.

Υπενθυμίζουμε, ότι σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, αναφέραμε ότι η Τροχαία Λεμεσού μετά από εξετάσεις στην σκηνή αλλά και μαρτυρίες που εξασφάλισε, διαπίστωσε ότι ο οδηγός είχε χάσει τις αισθήσεις του πριν καταλήξει το όχημα του στον γκρεμό.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 15:45 (25/08), ενώ συνεπιβάτης βρισκόταν η 84χρονη σύζυγος του άτυχου 71χρονου, η οποία μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Η 84χρονη υπέστη κάταγμα στέρνου και νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα σε σοβαρή κατάσταση.

Γεωργία Παππούτα

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top