Έφυγε από τη ζωή 38χρονος Κύπριος ποδοσφαιριστής στη Βρετανία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έφυγε από τη ζωή 38χρονος Κύπριος ποδοσφαιριστής στη Βρετανία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τον χαμό του 38χρονου Κύπριου ποδοσφαιριστή Cosi Μιχαήλ, θρηνεί η κυπριακή παροικία στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την “Παροικιακή” ο Μιχαήλ, απεβίωσε το βράδυ της Κυριακής 25/08, ενώ έδινε μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα, τα τελευταία δυο χρόνια.

Ο άτυχος Μιχαήλ, αγωνίστηκε στην ποδοσφαιρική ομάδα Brotherhood στο KOPA League και επίσης αγωνιζόταν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα βετεράνων στο Barnet League

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ήταν ένας από τους πιο καλούς, ευγενικούς και αυθεντικούς ανθρώπους που θα μπορούσε κανείς να γνωρίσει, ενώ τονίζεται πως αγαπούσε την ομάδα του.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Η Τουρκία κρατά το «κλειδί» για πρόοδο στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα για σφετερισμούς και υπόθεση «Κράτος Μαφία»

Λετυμπιώτης: Η Τουρκία κρατά το «κλειδί» για πρόοδο στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα για σφετερισμούς και υπόθεση «Κράτος Μαφία»

Τη θέση ότι η Τουρκία είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του Κυπριακού επανέλαβε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτει πλέον τα κίνητρα που ενδιαφέρουν την Άγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE