LIKE ONLINE

Έμεινε κλειδωμένη στη σοφίτα για 25 χρόνια – Την εντόπισαν 'σκελετωμένη' οι αστυνομικοί – VIDEO

Έμεινε κλειδωμένη στη σοφίτα για 25 χρόνια – Την εντόπισαν 'σκελετωμένη' οι αστυνομικοί – VIDEO

Για 25 ολάκερα χρόνια έμεινε κλεισμένη στη σοφίτα της οικίας της από τη μητέρα της γιατί αγάπησε κάποιον που αυτή δεν ενέκρινε.

Το όλο περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Πουατιέ της Γαλλίας, όπου το 1876 η νεαρή αριστοκράτισσα Blanche Monnier, εξαφανίστηκε χωρίς να την αναζητήσει κανείς.

Η μητέρα της μαζί με τον αδελφό της θρηνούσαν τον χαμό της και μετά από λίγο καιρό συνέχισαν

τις ζωές τους σαν να μην συνέβη ποτέ τίποτα.

Αυτό συνεχίστηκε για 25 χρόνια όταν στις 23 Μαΐου 1901 ένας άγνωστος αποστολέας, έστειλε επιστολή στο γραφείο Γενικού Εισαγγελέα στο Παρίσι «κύριε Γενικέ Εισαγγελέα: Έχω την τιμή να σας ενημερώσω για ένα εξαιρετικά σοβαρό περιστατικό. Αναφέρομαι σε μια γεροντοκόρη που είναι κλειδωμένη στο σπίτι της Κυρίας Μονιέρ, μισό πεινασμένη και ζει μέσα στα σκουπίδια τα τελευταία 25 χρόνια – με μία λέξη, στα ίδια της τα περιττώματα».

Κατά την έρευνα της Αστυνομίας στην οικία εντοπίστηκε μια κλειστή πόρτα όπου οδηγούσε σε ένα κατασκότεινο δωμάτιο όπου με λίγο φως εντοπίστηκε σκελετωμένη μια γυναίκα.

Γύρω τις υπήρχαν σάπια υπολείμματα φαγητού και περιττώματα, τόσο τα δικά της όσο και από τα ποντίκια και τους αρουραίους που της έκαναν παρέα.

Μαζί με αυτή την απόκοσμη ανακάλυψη, έγινε γνωστή και η μοίρα της Blanche Monnier, η οποία για 25 ολόκληρα χρόνια ήταν κλεισμένα μέσα στη σοφίτα της οικίας της. Η 52χρονη πλέον Blanche ζύγιζε μόλις 23 κιλά.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια από την κατάθεση της μητέρας της, εκείνη την κλείδωσε εκεί γιατί ήταν ερωτευμένη με ένα δικηγόρο που δεν τον ενέκρινε για την κόρη της. Έτσι την κλείδωσε εκεί μέχρι να “συνετιστεί”.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top