ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ματσάρα στο ντέρμπι των κοκκινοχωρίων με… λάμψη Κονέ!

Ματσάρα στο ντέρμπι των κοκκινοχωρίων με… λάμψη Κονέ!

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο «Τάσος Μάρκου», στον αγώνα ανάμεσα στην ΕΝΠ και τον Εθνικό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της περιόδου 2019-2020, με την ομάδα της Άχνας να προηγείται στο σκορ με 2-3!

Ο Εθνικός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, είχε καλύτερα «πατήματα» από τους γηπεδούχους, καλή κυκλοφορία μπάλας και έδειχνε να ελέγχει το ρυθμό, χάνοντας μία καλή ευκαιρία στο 5΄ με τον Χουντόβιακ.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, η ΕΝΠ άνοιξε το σκορ στο 14΄ με τον Ριέρα, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και έξι λεπτά αργότερα, έφεραν το ματς στα ίσα με αυτογκόλ του Αμπαρτζουμιάν.

Ο Εθνικός έφερε ξανά το παιχνίδι στα μέτρα του, με τον Γκανέζο Κονέ να κάνει… «όργια» στον αγωνιστικό χώρο και στο 30΄ σκόραρε με τον Μιγκελίτο, παίρνοντας εκ νέου προβάδισμα στο σκορ (1-2).

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 24΄, ο Κοστόβσκι έχασε… το άχαστο για την ομάδα της Άχνας, αφού αστόχησε προ κενής εστίας, ενώ η ΕΝΠ είχε μία καλή στιγμή στο 27΄ με τον Βαρέλα.

Οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν το ματς, αλλά στο 40΄ σε μία… ανύποπτη φάση, ο Στεπάνιακ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 και στα 43΄ παραλίγο να είχαμε την ολική ανατροπή, όταν ο Βαλιάνος σούταρε από θέση βολής, αλλά ο Μπογκατίνοφ του είπε «όχι»!

Τελικά, κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια ισόπαλες 2-2, ο Εθνικός «κτύπησε» ξανά με τον Μιγκελίτο και πήρε κεφάλι στο σκορ για δεύτερη φορά στο ματς (2-3)!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top