Ματσάρα στο ντέρμπι των κοκκινοχωρίων με… λάμψη Κονέ!

Ματσάρα στο ντέρμπι των κοκκινοχωρίων με… λάμψη Κονέ!

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο «Τάσος Μάρκου», στον αγώνα ανάμεσα στην ΕΝΠ και τον Εθνικό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της περιόδου 2019-2020, με την ομάδα της Άχνας να προηγείται στο σκορ με 2-3!

Ο Εθνικός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, είχε καλύτερα «πατήματα» από τους γηπεδούχους, καλή κυκλοφορία μπάλας και έδειχνε να ελέγχει το ρυθμό, χάνοντας μία καλή ευκαιρία στο 5΄ με τον Χουντόβιακ.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, η ΕΝΠ άνοιξε το σκορ στο 14΄ με τον Ριέρα, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και έξι λεπτά αργότερα, έφεραν το ματς στα ίσα με αυτογκόλ του Αμπαρτζουμιάν.

Ο Εθνικός έφερε ξανά το παιχνίδι στα μέτρα του, με τον Γκανέζο Κονέ να κάνει… «όργια» στον αγωνιστικό χώρο και στο 30΄ σκόραρε με τον Μιγκελίτο, παίρνοντας εκ νέου προβάδισμα στο σκορ (1-2).

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 24΄, ο Κοστόβσκι έχασε… το άχαστο για την ομάδα της Άχνας, αφού αστόχησε προ κενής εστίας, ενώ η ΕΝΠ είχε μία καλή στιγμή στο 27΄ με τον Βαρέλα.

Οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν το ματς, αλλά στο 40΄ σε μία… ανύποπτη φάση, ο Στεπάνιακ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 και στα 43΄ παραλίγο να είχαμε την ολική ανατροπή, όταν ο Βαλιάνος σούταρε από θέση βολής, αλλά ο Μπογκατίνοφ του είπε «όχι»!

Τελικά, κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια ισόπαλες 2-2, ο Εθνικός «κτύπησε» ξανά με τον Μιγκελίτο και πήρε κεφάλι στο σκορ για δεύτερη φορά στο ματς (2-3)!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.