ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το… «μυστήριο» με παίκτη της Τότεναμ προμηνύει ΗΧΗΡΗ μεταγραφή για Άγιαξ!

Το… «μυστήριο» με παίκτη της Τότεναμ προμηνύει ΗΧΗΡΗ μεταγραφή για Άγιαξ!

Ο παραγκωνισμός του διεθνή Βέλγου αμυντικού της Τότεναμ, Γιαν Βερτόνγκεν από τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο δημιουργεί έντονη φημολογία για το μέλλον του που συνδέεται με τον Άγιαξ, λίγα 24ωρα πριν την μάχη των Ολλανδών με τον ΑΠΟΕΛ στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 32χρονος Βερτόνγκεν θεωρείται ένας από τους ηγέτες της αμυντικής γραμμής των Σπιρουνιών όμως στα τρία πρώτα ματς της Τότεναμ ο Ποκετίνο τον άφησε στον πάγκο, γεγονός που όπως γράφουν τα ΜΜΕ σε Ολλανδία και Αγγλία εκνεύρισε τον έμπειρο αμυντικό. Και για αυτό το λόγο πλέον ψάχνεται και αλλού…

'Ajax krijgt zeer opmerkelijk nieuws over Jan Vertonghen'

Αν και ο Ποκετινο τόνισε πως δεν τον χρησιμοποιεί για λόγους φυσικής κατάστασης εντούτοις τα δημοσιύματα αναφέρουν πως ο λόγος είναι το συμβόλαιο του που λήγει και ακόμη δεν έχει συμφωνήσει στην προσφορά που το έκανε η Τότεναμ.

Και κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση ο Άγιαξ… Ο Βερτόνγκεν είχε φτιάξει το όνομα του από το 2006 μέχρι το 2012 στον Αίαντα όταν μεταπήδησε στην Τότεναμ και σε ρερπορτάζ της voetbalflash.nl αναφέρεται πως ναι μεν ο Άγιαξ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του, όμως δεν είναι σίγουρο αν θα προχωρήσει καθώς ήδη η διοίκηση των Ολλανδών ξόδεψε 57 εκατομμύρια αυτό το καλοκαίρι.

Επιμέλεια: Ανδρέας Χρίστου

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top