ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο… τάσπι 267 εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΛ, για το πυροσόου στο «Βικελίδης»

Στο… τάσπι 267 εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΛ, για το πυροσόου στο «Βικελίδης»

Όπως έγινε γνωστό στις 24/08, η UEFA τιμώρησε με βαρύ πρόστιμο την ΑΕΛ, για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για τον Β΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο… 40.000 (σαράντα χιλιάδων) ευρώ, για τη μεταφορά και την πυροδότηση πυρσών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «ΚΑΜΠΑΝΑ» για τους πυρσούς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» – Η ποινή της ΑΕΛ

Σε μία περίοδο όπου η Λεμεσιανή ομάδα ταλανίζεται από διοικητικά και οικονομικά προβλήματα, με τον Ανδρέα Σοφοκλέους να μένει μέχρι να… βρεθεί ο διάδοχος του στην προεδρία για να φύγει, έχοντας κάνει μόλις δύο μεταγραφές και τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου της να της έχει γυρίσει την πλάτη για ΧΨ λόγους, θα πρέπει να «ματώσει» οικονομικά, πληρώνοντας το… πυροσόου των οπαδών της σε ένα ματς.

Λεφτά τα οποία θα μπορούσαν να δοθούν για την πραγματοποίηση (έστω) μίας «φτηνής» μεταγραφής…

Ενδεχομένως οι οπαδοί της που άναψαν τους πυρσούς για να κάνουν το δικό τους οπαδικό σόου σε ένα εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι, να μην έχουν αντιληφθεί ακόμα ότι η UEFA… ΔΕΝ είναι ΚΟΠ και δεν αστειεύεται. Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν κατακρίνουμε την (εκπληκτική) ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε. Το αντίθετο μάλιστα, αλλά που να πάρει… υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία που είναι ιδιαίτερα αυστηροί και καλώς ή κακώς, πρέπει να τηρούνται.

Για να γίνουμε πιο παραστατικοί, μέχρι στιγμής η ΑΕΛ διέθεσε μόλις 551 εισιτήρια διαρκείας (όλων των κατηγοριών) και 105 αντί-κάρτες.

Το συγκεκριμένο πρόστιμο των 40.000 ευρώ που θα πρέπει να πληρώσει η διοίκηση της Κυπελλούχου Κύπρου, αντιστοιχεί σε… 400 αντί-κάρτες ή 267 κανονικά εισιτήρια διαρκείας Gate 3 που κοστίζουν 150 ευρώ έκαστος.

ΥΓ.: Για όσους δεν γνωρίζουν τι σημαίνει η λέξη «τάσπι» (που βάλαμε στον τίτλο του κειμένου μας) στην Κυπριακή διάλεκτο, η απάντηση δίνεται στην πιο κάτω φωτογραφία. Με αυτό το βαρύ πρόστιμο, εδώ κατέληξαν ουσιαστικά 267 εισιτήρια διαρκείας Gate 3 και το αντίτιμο της αγοράς τους, αντί στα ταμεία της Λεμεσιανής ομάδας…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top