ΑΓ. ΝΑΠΑ: Μαχαιρώματα έξω από νυχτερινό κέντρο – Τρία πρόσωπα στο νοσοκομείο

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Μαχαιρώματα έξω από νυχτερινό κέντρο – Τρία πρόσωπα στο νοσοκομείο

Τρία πρόσωπα νοσηλεύονται τραυματίες στο νοσοκομείο, έπειτα από συμπλοκή που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (27/8) στην Αγ. Νάπα.

Το σοβαρό επεισόδιο, όπου τα τρία πρόσωπα φαίνεται να τραυματίστηκαν από μαχαίρι, σημειώθηκε γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα, έξω από νυχτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα.

Σημειώνεται ότι στο επεισόδιο, φαίνεται να εμπλέκεται και τέταρτο πρόσωπο.

Ο ένας εκ των τραυματιών, χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή. 

Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου βρίσκονται στο σημείο για εξετάσεις, ενώ η σκηνή έχει αποκλειστεί.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE