ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε οικία - Το λάθος που έγινε

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε οικία - Το λάθος που έγινε

Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας (26/8) σε οικία στη Γερμασόγεια. 

Η ώρα 19.21 της Δευτέρας (26/8) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε οικία στην οδό Αχυρώνα Λιοπετρίου στη Γερμασόγεια.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικόλα Λεμεσού με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 19.27.

Η πυρκαγιά ήταν σε ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος πάνω σε μαγειρική συσκευή.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν εξοπλισμός και πάγκοι κουζίνας και επηρεάστηκε από τον καπνό η βαφή και η ηλεκτρική εγκατάσταση της κουζίνας.

Σημειώνεται ότι δεν κινδύνεψε κανείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της σύγκλησης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που να οδηγήσει στην ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE