ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΒΓΑΙΝΕΙ στον αέρα ο Σοφοκλέους – Δεν πέρασε στο ΝΤΟΥΚΟΥ η δήλωση Κέρκεζ

ΒΓΑΙΝΕΙ στον αέρα ο Σοφοκλέους – Δεν πέρασε στο ΝΤΟΥΚΟΥ η δήλωση Κέρκεζ

Η δήλωση του Ντούσαν Κέρκεζ ότι σκέφτηκε να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας, επισκιάστηκε από τις τοποθετήσεις του Τιμούρ Κετσπάγια για την τραγική κατάσταση του Τσιρείου Σταδίου. 

Όμως για πολλούς υποστηρικτές της ΑΕΛ, δεν πέρασε στο ντούκου η δημόσια εξομολόγηση του Βόσνιου προπονητή.

Δεν τον αδικούν μάλιστα, που έκανε σκέψεις παραίτησης, γνωρίζοντας ότι η όλη κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι φυσιολογικό να προκαλεί αίσθημα ανασφάλειας στον οποιοδήποτε επαγγελματία.

Όπως γράψαμε την περασμένη εβδομάδα και μερικοί παίχτες έδειξαν τάσεις… φυγής, αλλά έκαναν δεύτερες σκέψεις, όταν τους μεταφέρθηκε το μήνυμα του προέδρου Αντρέα Σοφοκλέους, ότι κανείς δεν πρόκειται να μείνει κανείς εκτεθειμένος σε οικονομικό επίπεδο.

Ο «Σόφο» πληροφορούμαστε, ότι προγραμματίζει να βγει προσεχώς να μιλήσει σε συνέντευξη τύπου. Κατ’ αρχήν για να γνωστοποιήσει την τελική του απόφαση για το μέλλον του στην εταιρία. Παράλληλα θα δώσει λεπτομέρειες, κατά πόσον του έδωσαν ή θα του δώσουν οικονομικές ενέσεις επιφανείς φίλοι της ομάδας.

Στα της ενίσχυσης, είναι θετικές οι ενδείξεις για να «επαναπατριστεί» ο Μηνάς Αντωνίου, υπό τη μορφή δανεισμού από τον ΑΠΟΕΛ. Είναι ανοικτό ακόμα του Αντρέα Μακρή, για να συνεχίσει για δεύτερη σεζόν στους κυπελλούχους.

Εκτός απρόοπτου θα παραμείνει κανονικά στην ομάδα ο Χουράδο. Επιθυμία του Ισπανού επιθετικού, είναι να παραμείνει στη Λεμεσό. Προχθές δεν τον χρησιμοποίησε η τεχνική ηγεσία, επειδή δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top