ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Αφέθηκε ελεύθερη με όρους – Με τρεις συνηγόρους εμφανίστηκε στο δικαστήριο

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Αφέθηκε ελεύθερη με όρους – Με τρεις συνηγόρους εμφανίστηκε στο δικαστήριο

Για τις 2 Οκτωβρίου ορίστηκε η ακρόαση της υπόθεσης της 19χρονης Βρετανής, η οποία ομολόγησε ότι κατήγγειλε ψευδώς ομαδικό βιασμό της από 12 Ισραηλινούς.

Η νεαρή, αφέθηκε ελεύθερη με χρηματική εγγύηση και όρο να παρουσιάζεται τρεις φορές την εβδομάδα σε τοπικό αστυνομικό σταθμό.

Την 19χρονη που παρουσιάστηκε την Τρίτη (27/8) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, εκπροσώπησαν τρεις συνήγοροι υπεράσπισης.  

Η Ελληνοκύπρια δικηγόρος,  Νικολέττα Χαραλαμπίδου και δύο Βρετανοί.  

Η υπεράσπιση της 19χρονης σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν εντός της δικαστικής αίθουσας, αναμένεται να αμφισβητήσει την θεληματική κατάθεση της πελάτισσάς της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.