ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Αφέθηκε ελεύθερη με όρους – Με τρεις συνηγόρους εμφανίστηκε στο δικαστήριο

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Αφέθηκε ελεύθερη με όρους – Με τρεις συνηγόρους εμφανίστηκε στο δικαστήριο

Για τις 2 Οκτωβρίου ορίστηκε η ακρόαση της υπόθεσης της 19χρονης Βρετανής, η οποία ομολόγησε ότι κατήγγειλε ψευδώς ομαδικό βιασμό της από 12 Ισραηλινούς.

Η νεαρή, αφέθηκε ελεύθερη με χρηματική εγγύηση και όρο να παρουσιάζεται τρεις φορές την εβδομάδα σε τοπικό αστυνομικό σταθμό.

Την 19χρονη που παρουσιάστηκε την Τρίτη (27/8) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, εκπροσώπησαν τρεις συνήγοροι υπεράσπισης.  

Η Ελληνοκύπρια δικηγόρος,  Νικολέττα Χαραλαμπίδου και δύο Βρετανοί.  

Η υπεράσπιση της 19χρονης σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν εντός της δικαστικής αίθουσας, αναμένεται να αμφισβητήσει την θεληματική κατάθεση της πελάτισσάς της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρεκόρ ΑΠΕ στη Θέρμανση και Ψύξη στην ΕΕ – Πάνω από τον Μέσο Όρο η Κύπρος

Ρεκόρ ΑΠΕ στη Θέρμανση και Ψύξη στην ΕΕ – Πάνω από τον Μέσο Όρο η Κύπρος

Σε ιστορικά υψηλά επίπεδα έφτασε το 2024 η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) στη θέρμανση και την ψύξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με την Κύπρο να καταγράφει επίδοση σημαντικά υψηλότερη από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE