Τρομακτικό ατύχημα για 18 μηνών βρέφος - Έπεσε από μπαλκόνι δεύτερου ορόφου στον Βόλο

Τρομακτικό ατύχημα για 18 μηνών βρέφος - Έπεσε από μπαλκόνι δεύτερου ορόφου στον Βόλο

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκε ένα παιδάκι 18 μηνών που έπεσε από μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου, το βράδυ της Δευτέρας (26/8) στο Βόλο.

Το παιδάκι, σύμφωνα με το Protothema.gr, έπαιζε στο μπαλκόνι του σπιτιού του, όταν για άγνωστο λόγο έπεσε στο κενό.

Άμεσα το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου, ωστόσο επειδή, όπως αναφέρεται, δεν υπάρχει εκεί παιδοχειρουργός, αποφασίστηκε η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας.

Ευτυχώς, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η κατάσταση της υγείας του παιδιού δεν εμπνέει ανησυχία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ξένους ηγέτες θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο Παρίσι, όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE