Τρομακτικό ατύχημα για 18 μηνών βρέφος - Έπεσε από μπαλκόνι δεύτερου ορόφου στον Βόλο

Τρομακτικό ατύχημα για 18 μηνών βρέφος - Έπεσε από μπαλκόνι δεύτερου ορόφου στον Βόλο

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκε ένα παιδάκι 18 μηνών που έπεσε από μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου, το βράδυ της Δευτέρας (26/8) στο Βόλο.

Το παιδάκι, σύμφωνα με το Protothema.gr, έπαιζε στο μπαλκόνι του σπιτιού του, όταν για άγνωστο λόγο έπεσε στο κενό.

Άμεσα το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου, ωστόσο επειδή, όπως αναφέρεται, δεν υπάρχει εκεί παιδοχειρουργός, αποφασίστηκε η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας.

Ευτυχώς, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η κατάσταση της υγείας του παιδιού δεν εμπνέει ανησυχία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.