Συνάντηση Συλλούρη με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β'

Συνάντηση Συλλούρη με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β'

Συνάντηση με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β΄ είχε σήμερα ο  Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρης Συλλούρης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής των Αντιπροσώπων, κατά τη συνάντηση, συζητήθηκε το ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί το Πατριαρχείο σε ολόκληρη την ήπειρο της Αφρικής, καθώς και ζητήματα που απασχολούν τη χριστιανική κοινότητα της Αιγύπτου και την ευρύτερη περιοχή.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν στην πρωτοβουλία του Προέδρου της Βουλής για προώθηση της αραβοφωνίας στην Κύπρο και η πιθανή συμβολή του Πατριαρχείου στις σχετικές δράσεις που προγραμματίζονται.

Τον Πατριάρχη συνόδευε ο Έξαρχος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Κύπρο, Επίσκοπος Νικόδημος Μπουλαξής.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE