Στα κατεχόμενα ο Τούρκος Υπουργός Δικαιοσύνης - Στην Άγκυρα ο 'υπουργός μεταφορών'

Στα κατεχόμενα ο Τούρκος Υπουργός Δικαιοσύνης - Στην Άγκυρα ο 'υπουργός μεταφορών'

Στα κατεχόμενα φτάνει το βράδυ της Τρίτης (27/8) ο Τούρκος Υπουργός Δικαιοσύνης, Αμπντουλχαμίτ Γκιουλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής «Κίπρις Πόστασι», η οποία επικαλείται πηγές από το τουρκικό Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Δεν δίνονται πληροφορίες για το πρόγραμμα των επαφών του Τούρκου Υπουργού όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κ. Γκιουλ αναμένεται να επισκεφτεί την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου.

Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε στα κατεχόμενα ότι ο "υπουργός συγκοινωνιών και μεταφορών", Τολγκά Ατακάν μεταβαίνει αύριο στην Άγκυρα κατόπιν πρόσκλησης του Τούρκου Υπουργού μεταφορών και υποδομών, Τζιαχίτ Τουράν.

Όπως μεταδίδεται, ο κ. Ατακάν θα συζητηθεί ευρεία σειρά θεμάτων, όπως τα κονδύλια για το οδικό δίκτυο στα κατεχόμενα, η χρηματοδότηση των οποίων "έμεινε στη μέση", οι κύριοι αυτοκινητόδρομοι και οδικές αρτηρίες, ζητήματα "πολιτικής αεροπορίας", επικοινωνίας, ταχυδρομείων και ακτοφυλακής.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Η ανακοίνωση για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία» δεν άνοιξε απλώς μια νέα συζήτηση γύρω από τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο. Άνοιξε ένα μέτωπο πολιτικής σύγκρουσης με βαθιές θεσμικές προεκτάσεις, φέρνοντας αντιμέτωπα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, επαναφέροντας στο προσκήνιο ερωτήματα για τη λειτουργία των θεσμών, τη λογοδοσία και την εμπιστοσύνη των πολιτών, προς το κράτος δικαίου.