«Θέλει μόνο Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ!»

«Θέλει μόνο Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ!»

Το… σίριαλ με την επιστροφή του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Μπαρτσελόνα συνεχίζεται.

Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να ξανακάνει κάτοικο Ισπανίας τον Βραζιλιάνο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ. Μάλιστα σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία, αντιπροσωπεία των «μπλαουγκράνα» ταξίδεψε στο Παρίσι και έκανε νέα πρόταση στην πρωταθλήτρια Γαλλίας ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ μαζί με τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Παρά το ενδιαφέρον των Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους ο Νεϊμάρ έχει τονίσει στον τεχνικό διευθυντή της Παρί πως θέλει να πάρει μεταγραφή μόνο στην Μπαρτσελόνα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο γαλλικός σύλλογος θέλει ως μέρος της συμφωνίας και τον Νέλσον Σεμέδο που δεν θέλει να μετακομίσει στο «Parc des Princes».

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE