ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντολ ενόψει Άγιαξ: «Είναι ΤΕΛΙΚΟΣ – Όλα μπορούν να συμβούν σε ένα τέτοιο ματς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ντολ ενόψει Άγιαξ: «Είναι ΤΕΛΙΚΟΣ – Όλα μπορούν να συμβούν σε ένα τέτοιο ματς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα όσα είπε ο Τόμας Ντολ για τη ρεβάνς με τον Άγιαξ στην Ολλανδία. Τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ εκπροσώπησε ο Βιντ Μπέλετς.

Αναλυτικά: 

Ντολ: «Μπορείς να το νιώσεις ότι απέναντι μας έχουμε μια ξεχωριστή ομάδα. Και οι παίκτες το νιώθουν ότι είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, ένας τελικός. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία για είσοδο στους ομίλους, ξέρουμε ότι δεν είμαστε το φαβορί. Όλοι είναι χαρούμενοι που βρίσκονται σε αυτό το στάδιο της διοργάνωσης. Είμαστε έτοιμοι, αύριο θα υπάρχει μια φανταστική ατμόσφαιρα. Ήμουν σε αυτό το γήπεδο εδώ ως θεατής σε έναν αγώνα Ολλανδία-Γερμανία και τώρα επιστρέφω ως προπονητής σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα».

Τι χρειάζεται να κάνει ο ΑΠΟΕΛ: «Το σημαντικό είναι οι παίκτες μου να πιστέψουν. Να κάνουν το κάτι παραπάνω και να κάνουν μια τέλεια εμφάνιση και ξεχωριστά να κάνουν την υπέρβαση. Να πολεμήσουμε όπως και στο πρώτο ματς. Στο κάτω κάτω όλα μπορούν να συμβούν. Πνευματικά ήμαστε έτοιμοι για τον αγώνα, όπως και τακτικά».

Για την δήλωση του τεχνικού του Άγιαξ, Τεν Χαγκ ότι θα κάνουν τα πάντα για πρόκριση: «Είναι κάτι φυσιολογικό να το πει, πέρσι έπαιξαν στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός για τον Άγιαξ, όμως αύριο είναι ένα παιχνίδι. Είναι ένας τελικός. Θα κάνουμε τα πάντα σε 90 λεπτά (ή και παραπάνω) για να έχουμε ένα επιτυχημένο παιχνίδι. Να αμυνθούμε αλλά να κάνουμε και το δικό μας παιχνίδι. Να βρούμε τις ευκαιρίες μας και να το πιστέψουμε ότι μπορεί να γίνει. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε έτοιμοι και οι παίκτες το θέλουν πάρα πολύ. Και με την Καραμπάχ είχαμε πίεση και τώρα υπάρχει πίεση, και νομίζω πως με την πίεση μπορείς να παίξεις το καλύτερο ποδόσφαιρο».

«Αύριο πρέπει να αμυνθούμε καλά σε όλο το παιχνίδι. Να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τα παιχνίδια στο Τσάμπιονς λιγκ παίζονται σε πιο γρήγορο ρυθμό, όπως και ο Άγιαξ με πολλές κοντινές και γρήγορες πάσες».

Για την ενδεκάδα: «Φυσικά έχω σκεφτεί την ενδεκάδα αλλά θα περιμένω και την τελευταία προπόνηση. Ξέρουμε ότι ο Γκέντσογλου δεν μπορεί να παίξει και θα δούμε τι θα κάνουμε»

Για τον Άγιαξ: «Δεν συνηθίζω να μιλώ για τους αντιπάλους, είμαι προπονητής του ΑΠΟΕΛ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον σέβομαι όμως για μένα αυτή την στιγμή 24 ώρες πριν το ματς θέλω να σκέφτομαι μόνο την δική ομάδα και το δικό μου πλάνο».

Για Τάμαρι και αν θα πωληθεί: «Είναι όντως μεγάλο ταλέντο, όμως είναι και ο πρόεδρος εδώ και θα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε (γέλια). Ξέρουμε ότι έχουμε ένα μεγάλο ταλέντο. Όλοι είδαμε το πρώτο παιχνίδι. Είναι ένας παίκτης που είναι πολύ γρήγορος και γενικά ένας ξεχωριστός ποδοσφαιριστής με πολλά χαρίσματα. Σε τέτοια παιχνίδια θα τον χρειαστούμε. Ξέρουμε ότι αύριο θα βρούμε χώρους και θα μας βοηθήσει αύριο. Είναι νεαρός και έχει πολύ καλές κινήσεις, δουλεύει πολύ. Είμαι εδώ δυο εβδομάδες όμως θα δείτε και αύριο ότι έχουμε πολύ καλούς παίκτες».

Μπέλετς: «Στο παιχνίδι στη Λευκωσία, είχαμε κάποια προβλήματα στην αρχή όμως τα διορθώσαμε και πιστεύω αμυντικά ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Ξέρουμε ότι αύριο θα είναι δύσκολο όμως έχουμε προετοιμαστεί. Σεβόμαστε τον Άγιαξ, έπαιξε στα ημιτελικά και είμαστε πανέτοιμοι».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top