ΛΕΜΕΣΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Είχαν «Άγιο» μητέρα και 11χρονο κορίτσι – Μετωπική σύγκρουση με πάσσαλο

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Είχαν «Άγιο» μητέρα και 11χρονο κορίτσι – Μετωπική σύγκρουση με πάσσαλο

Με εκδορές, γλίτωσαν τα χειρότερα, η 43χρονη με την ανήλικη κόρη της που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Τρίτης (27/8).

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, το όχημα που οδηγείτο από την 43χρονη και συνοδηγός ήταν η 11χρονη κόρη της, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρέκλινε της πορείας του και συγκρούστηκε με πάσσαλο της ΑΗΚ.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο χωριό Ζωοπηγή.

Η σύγκρουση ήταν μετωπική και η 43χρονη, η οποία φαίνεται ότι δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, έφυγε εκτός οχήματος.

Μετά την σύγκρουση, η 43χρονη με την 11χρονη κόρη της μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν εκδορές στο κεφάλι.

Και οι δύο κρατήθηκαν για παρακολούθηση, ωστόσο η κατάστασή τους χαρακτηρίζεται ως εκτός κινδύνου.

Μ.Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE