Θλίψη ΠτΔ για θάνατο Κώστα Γαβριηλίδη: «Μέσα από τη δράση του, άνοιξε δρόμους συζήτησης και κατανόησης σε ζητήματα που αφορούν τον άνθρωπο»
Βαθιά η θλίψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη για τον θάνατου του Κώστα Γαβριηλίδη.

Σύμφωνα με τον κ.Κεττή, η φωτιά έκαψε 2,5 εκτάρια από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση, ενώ δυνάμεις πυρόσβεσης παραμένουν στην περιοχή για πλήρη κατάσβεση, ασφάλιση της περιμέτρου και αντιμετώπιση τυχών αναζωπυρώσεων.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανεξέλεγκτη πυρκαγιά – Απειλείται κατοικία
Για την κατάσβεση της φωτιάς είχαν κινητοποιηθεί δέκα πυροσβεστικά οχήματα και ένα καδενοφόρο όχημα του Τμήματος Δασών και πέντε πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από αέρος επιχείρησαν τέσσερα ελικόπτερα της Δημοκρατίας κι ένα αεροσκάφος του Τμήματος Δασών.
Τα αίτια της φωτιάς, συνέχισε, διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




