ΚΥΠΡΟΣ: Προσοχή συστήνει η Αστυνομία- 38χρονη διακινούσε πλαστά χαρτονομίσματα

ΚΥΠΡΟΣ: Προσοχή συστήνει η Αστυνομία- 38χρονη διακινούσε πλαστά χαρτονομίσματα

Αριθμός πλαστών χαρτονομισμάτων ρωσικών ρουβλιών εντοπίστηκε την Δευτέρα, 26 Αυγούτου στην κατοχή 38χρονης, εναντίον της οποίας η Αστυνομία διερευνά υπόθεση παραχάραξης και κυκλοφορίας παραχαραγμένου νομίσματος και απόπειρας απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.


Το συνολικό ποσό των χρημάτων που κατασχέθηκαν ανέρχεται στις 93,790 ρωσικών ρούβλια, αντίστοιχης αξίας 1,200 ευρώ.

Παρά το ότι το συγκεκριμένο περιστατικό πιστεύεται ότι είναι μεμονωμένο, η Αστυνομία με σχετική της ανακοίνωση, καλεί το κοινό να είναι προσεκτικό στις συναλλαγές και αγοραπωλησίες του, ιδιαίτερα όταν αυτές γίνονται με ξένο συνάλλαγμα. 

Ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται επίσης όταν γίνονται συναλλαγές ή αγοραπωλησίες με χαρτονομίσματα μεγάλης χρηματικής αξίας, τόσο σε ευρώ όσο και σε ξένο συνάλλαγμα, ενώ οποιαδήποτε ανταλλαγή συναλλάγματος πρέπει να γίνεται σε αδειοδοτημένα ιδρύματα.

Περαιτέρω, σε περίπτωση που γίνει αντιληπτό οτιδήποτε το ύποπτο, προτρέπεται το κοινό να επικοινωνεί με την Αστυνομία στο τηλέφωνο 1460 της Γραμμής Επικοινωνίας του Πολίτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE